Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minotaurusz az M2m-en!!!!

 Kedves Játékosok!

Nézzünk akkor pár információt a játékba hamarosan bekerülő Minotaurusz runnal kapcsolatban:
- 110-es szinttől lehet a pályát igénybe venni 3-8 fős csoportokban.
- Maga a run a Wu Zhein runhoz hasonló szerkezetű, több feladatból áll.
- Első feladatként Arany békákat kell majd elpusztítanotok, amelyek Drágakövet dobnak. Ezek a kövek egy-egy betűt tartalmaznak, amit a megfelelő oszlopra kell ráhúznotok. Ha mind az 5 oszlopot eltüntettétek, jöhet a következő szint!
- Második feladatként két metinkő jelenik meg, egy kék és egy piros. Az egyik a páros, a másik a páratlan számokat jelöli. Azt a metint kell megölnötök, amelyik megfelel az éppen kigondolt számnak. Ha ezt 5x sikeresen megteszitek, tovább léphettek a következő szintre.
- Ezt követően különböző szörnyek tűnnek fel, melyek Idézőket dobálnak. Ezeket az a Minotaurusz szoborra kell ráhúznotok, hogy tovább juthassatok!
- Legvégül megjelenik a Minotaurusz Király a kísérőivel együtt, akiket ha sikeresen legyőztök, a csoport minden tagja 1-1 lélekponttal gazdagodik, amelyeket majd be tudtok váltani értékes itemekre.

A run még egyelőre tesztelés alatt áll, de remélhetőleg rövid időn belül mindenki számára elérhetővé válik majd a játékban!

Ám ezzel még mindig nincsen Vége! további infókat kaphattok, ha ez a poszt eléri az 500 like-ot és 500 megosztást!

nindza Team     
Kedves Játékosok!


HAMAROSAN ELÉR BENNETEKET A MINOTAURUSZ ÉKTELEN HARAGJA!

Hálás feladatnak tartom és nagy örömömre szolgál, hogy hosszú várakozás után most bejelenthetem: a Minotaurusz Run tesztfázisba ért. Napok óta a kollégáim vállvetve a V.I.P. tagjainkkal kemény, megfeszített tempóba tesztelik a Minotaurusz Run-t. Már napokon belül számotokra is elérhető lesz az éles verzió! Nem kell mondanom, hogy a Run-t sikeresen végigharcoló játékosok olyan tárgyakhoz, kiegészítőkhöz juthatnak majd, melyek a Metin2Mester eddigi legmagasabb, plafont veregető értékeit adják. 

Tudom-Tudom a Minotaurusz Run-al kapcsolatban rengeteg kérdésetek van, épp ezért úgy döntöttünk, hogy ezen játéktechnikai információkat, az érhetőség kedvéért szép sorjában csepegtetjük Nektek.

Ha szeretnétek többet tudni a Minotaurusz Run-ról, akkor semmi mást nem kell tennetek, mint erre a posztra összegyűjtenetek 500 lájkot és 500 megosztást! Amint ez meg van, akkor érkeznek az újabb infók!


Most tekintsünk el a klasszikus tézistől: Aki kíváncsi, az hamar megöregszik!

-Blitz-


Üdvözöl a Metin2Mester Team!

 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 195665
Hónap: 2422
Nap: 57