Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minotarurusz run.

 Kedves Játékosok!

A Minotaurusz Run még nem a legstabilabb de reményeink szerint hamarosan megszűnnek a problémák. Éppen ezért amíg nem javítjuk ki a ledobásokat, addig kérünk mindenkit, hogy csak saját felelősségére használja a Run-t. Kárpótlást nem tudunk adni.

M2MTEAM

-Torch-Kedves Játékosok!

Sokatok kérésére a Minotaurusz Run paraméterein állítottunk! Az új beállítás az Unikornis és Hydra szervereken lehetővé teszi, hogy 3 jól épített karakter is képes legen megcsinálni a MINOTAURUSZ RUNT! Ezáltal megszűnni látszik, az az akadály, hogy nehéz összetoborozni 6-7-8 embert 1-1 runra! Bízunk benne, hogy az új beállítás elnyeri tetszéseteket!

A szerverek hacker támadása során felmerülő problémákat , amiket supportunkra jeleztek, folyamatosan orvosoljuk, ám ezer levélnél is többről beszélünk, így még 1-2 napig eltarthat mire mindnek a végére érünk! Természetesen, minden elküldött support jelzésre érdemi választ és segítséget adunk nektek! Türelmeteket köszönjük!

Egy fontos infó.

Arra szeretnénk még ezúton is kérni minden felhasználót, hogy még VÉLETLEN SE ÁLLÍTSA VISSZA SENKI SE A RÉGI JELSZAVÁT!

Nem véletlen változtattuk meg mindenkinek a jelszavát, hiszen amint azt ti is tudjátok kikerült pár felhasználó account neve és jelszava! Éppen ezért változtatta meg a rendszerünk kivétel nélkül, mindnekinek a jelszavát, ám ha a régit adjátok meg ismételten a jelszóváltoztatás alkalmával, akkor annak a veszélynek teszitek ki magatokat, hogy esetleg, feltöri valaki az accountodat!

Természetesen ebben az esetben megpróbálunk segíteni, de a tapasztalatok szerint, a felszerelést vissza adni nem tudjuk, csak a feltörőt TILTJUK! Amit még a kedves "játékosoknak, akik más accountjába illetéktelenül belépnek" ezúton is jeleznénk, hogy bűncselekményt követnek el, és az M2M nagy rutinnal tesz feljelentést a logolt ip címek alapján az illetékes joghatóságnak!

Kellemes időtöltést 

M2M team
 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 195666
Hónap: 2422
Nap: 58