Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


M2M Mob Rangjelzések

 Minden szörnynek, amellett hogy van egy szintje, ami meghatározza az alapvető erejét, létezik egy második szintje is, ami a védelmét, támadási erejét és TP regenerációját mutatja.

Például egy 50/4-es mob, erősebb lehet, mint egy 70/1-es.1. szint
Az 1-es szintű szörnyek gyengék. Többnyire térkép elején találhatóak, azonban nem szabad alábecsülni őket. Egy 65/1-es mob gondot okozhat egy 30-as karakternek. Ilyen alszintűek a következő mobok:Vadkutya,Éhes vadkutya,Éhes farkas,Farkas,Alfa farkas,Éhes alfa farkas,Kékfarkas,Éhes kékfarkas,Éhes vaddisznó,Vaddisznó,Alfa kékfarkas,Éhes alfa kékfarkas,Medve,Éhes medve,Szürkefarkas,Éhes szürkefarkas,Fehér eskü katona,Éhes tigris,Tigris,Éhes fekete medve,Fekete medve,Fehér eskü íjász,Gyenge majom,Fekete szél katona,Ork,Fekete szél mániákus,Fekete szél íjász,Vad gyalogos,Kegyetlen kegyenc,Bátor fekete ork,Büszke ork,Sötét fanatikus,Magas fanatikus,Bébi pók,Dühös bébi pók,Gonosz mérges pók,Gonosz majom katona,Mérges pók,Erős majom katona,Brutális fanatikus,Szellem fa,Szellem tuskó,Ogre harcos,Setaou vadászgép(?),Setaou vadász(?) <---- (ezek a jégbarlangban vannak) 

2. szint
A 2-es szintű szörnyek egy kicsivel erősebbek, de még mindíg könnyen legyőzhetőek. 

3. szint
A 3-as szintű mobok már erősebbek, érezhetően többet sebeznek és a védelmük is nagyobb. 

4. szint
A 4-es szintű szörnyek szinte már mini-boss-nak nevezhetőek. Általában nagyobb szörnycsoportok vezetői, mint például Chuong, vagy küldetésekhez szorosan kapcsolódó lények, például a sötét kínzók. 

5. szint
5-ös mellékszinttel csak a metinek és a Sötét szellem vezetők rendelkeznek. 

Boss
A legmagasabb szintű szörnyek a boss-ok, azaz főnökök. Megölésük után általában ládát dobnak, amiket kinyitva értékes dolgot is kaphatunk. Néhány küldetésben ilyen szörnyeket kell ölni, például a brutális kapitányt, aki még egy 50-es szintű játékosnak is gondot okozhat. A főnököknek nagy a támadóereje, így érdemes csoportosan próbálkozni a megölésükkel, illetve végső esetben az elfutás is szerepelhet a lehetséges opciók listáján. Automatikusan támadnak.

 

 
 

 Facebook

Elérhetőség

Kapcsolat

Itt elérhettek engem.

gosztonyibarnabas@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 190927
Hónap: 1944
Nap: 64